Alle podcasts

Alle podcasts2020-04-16T13:59:38+02:00
204, 2020

Aflevering 7: Laten we stralen!

2 April 2020|

Vroeger..in de jaren 80..toen was alles gezelliger. Toen kenden we geen Coronacrisis. Toen kenden we maar één 4us en die kwam van Doe Maar. Ach ja, die vertrouwde eighties. In deze aflevering van Goed Fout kruipen Boxie en Albrecht even terug in moeder's schoot. Terug naar de tijd waar niemand zijn vraagtekens zette bij mannen met make-up, leren broeken en getoupeerd haar. Terug naar het decennium waar alles gewoon even goed was. Toe maar, laten we stralen als de zon!

1803, 2020

Aflevering 5: Is dat ok?

18 March 2020|

Je eigen dingetje doen, je eigen maniertje hebben, je eigen ik ontdekken. Heul belangrijk! Vooral als je zingt, want juist dan moet het nergens op lijken. En dat is nou juist wat in deze aflevering centraal staat. Weet je wat, luister maar gauw! In tijden van crisis en vechtpartijen om een rolletje wc-papier is het enige wat ons nog rest..een sobere glimlach om dat wat er nu helemaal niet toe doet.

403, 2020

Aflevering 3: Maar..wel dorst!

4 March 2020|

LAAT JE HOREEEHHH..want Goed Fout staat weer te rammelen in je app! Ken je dat, muzikale geiten? In Amsterdam vind je er een hoop. Laat je meenemen langs de hobbelige luchtwegen van het vibreren. Of beter gezegd, vibrirrrooon zoals Nico Landers dat altijd zo mooi kon zeggen. Maar die kon veel hoor, een lekker moppie zingen bijvoorbeeld. Toe maar, klik maar op play, krijg je lekker dorst van.

2602, 2020

Aflevering 2: AUW!totune

26 February 2020|

Stop alsjeblieft met het misbruiken van de autotune!!! In deze tweede aflevering zijn de messen weer geslepen. Een half uurtje nonsens over twee kilo zout over je eten, geluidstrillingen die je vullingen er uit blazen, het arbeidsethos van Ronnie Flex en de tranen om Eilert Pilarm. Kortom, een verse Goed Fout staat voor je klaar. Eet maar lekker op!

De mannen achter Goed Fout

Boxie van Gerrisheim

CASTING DIRECTOR

Albrecht Haan

PRODUCENT

Go to Top